Mozaik plocice

 KERAMIKA

Keramika dugi niz godina krasi vase podove i zidove. Svi elementi keramicke izrade su dugotrajni i cvrsti, ali trendovi se menjaju i stilovi zastarevaju. Dugogodisnje gledanje i koristenje elemenata u kupatilu ucinili su da vas odlazak u kupatilo bude monoton, a osecaj boravka u njemu ni najmanje prijatan i opustajuci.

 

KERAMICKE PLOCICE


Keramicke plocice koje cine dusu kupatila posle dugogodisnjeg koristenja nemaju isti sjaj i boju. Oprema za kupatila koliko nova bila ne izgleda lepo na dotrajalim plocicama. Koliko uporno se trudili da odrzavate higijenu kupatila, kamenac je ipak uporniji. Sve vise se kao plocice za kupatila bez razlike da li su u pitanju zidne ili podne plocice postavljaju mozaik plocice.

MOZAIK PLOCICE

Mozaik plocice su atraktivne, prakticne i modernog izgleda. Sve se vise koriste kao plocice za kuhinju i plocice za terasu. Distupne su u sirokom spektru boja, razlicitih dimenzija i oblika. Proizvode se od stakla, porcelana, keramike... Mozaik plocice su prakticne. Postavljanje plocica nije komplikovano, ali bi ih trebao postaviti keramicar zbog preciznosti i strucnosti da bi bile dugotrajnije. 

Uklapaju se u prostore gde keramicke plocice standardnih dimenzija ne mogu. Njihovom postavkom unosite dinamicnost u prostor i cinite da vase kupatilo poprimi moderan izgled, a oprema za kupatila dolazi do izrazaja u svojoj lepoti oblika.

 

 

 

Comments (0) Posted to Generalna 09/22/2011 Edit


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds